Nieuwe slippers voor vakantie

Speciaal voor de vakantie ben ik op zoek gegaan naar een nieuw paar slippers. Samen met het hele gezin gingen wij voor het eerst naar Curaçao en hebben wij om deze reden eens goede voorbereidingen moeten treffen. Allereerst is het natuurlijk van groot belang om spullen zoals zonnebrandcrème in te slaan, maar ook het kopen van zomerkleding was van groot belang. Dit vooral omdat mijn kinderen vol in de groei zitten en de zomerkleding van afgelopen zomer al niet meer paste. Via Stoute Schoenen hebben wij bijvoorbeeld nieuwe Birkenstock meisjes slippers besteld!

Naar het strand

Op de slippers naar het strand. Dat was iets wat we dagelijks in Curaçao hebben gedaan. Het was volop genieten voor de kinderen, omdat zij nog nooit zoiets als deze plek hadden ervaren. Mijn kinderen zijn allemaal nog jong, maar toen zij nog jonger waren vonden wij het helemaal niet handig om met 3 kleine kinderen het vliegtuig in te stappen. Echter hebben de kinderen nu een leeftijd bereikt, dat het gewoon mogelijk moet zijn om met het hele gezin op vakantie te gaan.

Gek op kinderen

Bent u ook gek op kinderen en gaat u binnenkort op vakantie en hebben uw kinderen nog slippers nodig? Bekijk dan eens de Havaianas voor meisjes om online bestellen bij Stoute Schoenen!

Reacties zijn gesloten.