Nine2five Silver voor het ideale verjaardagscadeau

Help?! Is je partner bijna jarig maar heb je echt geen idee wat je moet gaan geven? Heeft hij of zij geen wensen, jij geen inspiratie en weet je het even niet meer? Misschien is het dan een idee om te kiezen voor een mooi sieraad. Iets waar je je partner mee blij maakt, een verassing! Iets wat meer zegt dan de waarde ervan.. Een mooi sieraad kan je kopen bij Nine2five silver!

Een handgemaakt sieraad met een verhaal

Natuurlijk wil je als je een sieraad geeft wel iets unieks geven. En iets wat bij de specifieke persoon past. Nine2five silver is hiervoor de ideale winkel. Hier koop je sieraden in verschillende stijlen, waarvan je zeker weet dat het past bij de ontvanger. De sieraden zijn ontworpen door Frederic Bonnet en staan bekend om de stoere uitstraling. De sieraden hebben iets weg van het merk Buddha to Buddha, hiervoor heeft Frederic Bonnet eerder voor gewerkt. Maar inmiddels heeft hij zijnĀ  technieken en kennis omgezet in een persoonlijke sieradenlijn. En deze is verkrijgbaar via Nine2five Silver!

Meer weten hierover?

Surf naar de website van Nine2five silver en bekijk eens het assortiment. Wie weet geef je jouw geliefde well een mooie zilveren heren armband cadeau!

Reacties zijn gesloten.