Ontdek de natuur in de omgeving van Camping Heidepark

Nog op zoek naar een fijne vakantieplek voor aankomende zomer? Overweeg om de vakantie door te brengen in eigen land. Want behalve dat het praktisch is, heeft Nederland ook ontzettend veel te bieden. Zowel voor jong als voor oud! Lekker zwemmen? Genieten van de natuur? Shoppen? En vooral goed uitrusten? Het is allemaal mogelijk bij het vakantiepark in Overijssel.

Vakantie vieren in eigen land

Veel mensen denken bij een vakantie in Nederland aan de Waddeneilanden of een plaatsje aan zee. Maar ook in het binnenland is er ontzettend veel te beleven. Zo ligt Camping Heidepark in een mooi natuurgebied in Salland. Hier kan je goed wandelen maar ook zwemmen, je hebt er dus geen zeeĀ  nodig! De camping ligt vlakbij een groot water waar je in de natuur kan zwemmen. Tijdens mooie zomerdagen een ontmoetingsplek waar kinderen samen kunnen spelen en je kan genieten van het mooie weer in eigen land.

Ook een mooie camping nodig?

Camping Heidepark biedt een uitvalsbasis voor senioren als jonge gezinnen. Iedereen is er welkom! De camping is geheel autovrij dus veilig spelen is gegarandeerd. Ook kan je er lekker eten, genieten van het verwarmde zwembad en vooral: tot rust komen. Klinkt ideaal? Boek hier!

Reacties zijn gesloten.