Overnachten bij een B & B in Frankrijk

Wilt u op vakantie naar Frankrijk en bent u op zoek naar een plek waar u volledig tot rust kunt komen? Uiteraard wilt u wel kunnen genieten van het echte authentieke Franse landleven. Dit is mogelijk bij La Perle d’Anrosey, de B & B in Frankrijk. Bij deze B & B Frankrijk kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en het Franse landleven.

Overnachten bij La Perle

Bij La Perle d’Ansrosey verblijft u in een mooi en ruime gastenkamer, voorzien van alle gemakken. De kamers bevinden zich in een 19e- eeuws landhuis. U kunt bij La Perle terecht met zijn twee, maar ook met uw familie of een groep vrienden. La Perle ligt in het heuvellandschap van de Heute-Marne en vindt u op de grens met de Bourgogne. In de omgeving van La Perle kunt u heerlijke en prachtige wandelingen maken. U geniet dan van de ruimte en de rust. Ook vindt u in de omgeving verschillende leuke en mooie plaatsen, die u kunt bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn: Langres, de abdij van Auberive, Dijon en de stad van Diderot.

Interesse

Heeft La Perle d’Anrosey uw interesse gewekt? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u graag verder. Op de site kunt u direct reserveren voor een verblijf bij La Perle d’Anrosey.

Reacties zijn gesloten.