Overnachten bij Pincky in Zuid Limburg

Wat nou als ik u vertel dat ik een prachtige vakantie voor u weet. Iets wat niet te ver reizen is, u niet veel geld gaat kosten maar u toch alles kan bieden als het gaat om natuur, interessante verhalen en prachtige steden. U zult mij niet geloven als ik zeg dat ik het heb over Zuid Limburg, waar u kunt overnachten bij Pincky. Ja echt, gewoon in Nederland. Want in Nederland valt er nog veel te ontdekken. Ons land mag dan misschien klein zijn, maar ik kan u verzekeren dat u nog lang niet alles heeft gezien.

Op vakantie in eigen land?

Nederland heeft veel te bieden. We hebben unieke natuur en interessante musea. Zo ook in Zuid Limburg. Zuid Limburg heeft prachtige natuur. Daarnaast vindt u in de mooie steden niet alleen veel winkels, maar ook oude gebouwen en musea die zeker een bezoekje waard zijn. Als we dan toch de toerist in eigen land gaan uithangen, kunnen we ook wel blijven slapen. Dit kan in een bed & breakfast. Gaat u voor een vakantie Limburg, dan moet u zeker overnachten bij Pincky.

Interesse

Als u interesse heeft kijk dan op de website. U vindt hier alles over de omgeving en over Bed & Breakfast Maastricht. Als u graag nog meer informatie ontvangt dan er op de website staat, dan kunt u via het contactformulier op de website vragen stellen.

Reacties zijn gesloten.