Paardentherapie voor fysieke en emotionele klachten

Heeft u fysieke en/of emotionele klachten? Of loopt het niet lekker binnen het gezin, het bedrijf of met uw partner? Dan is paardentherapie een goede manier om de kern van het probleem te vinden het probleem op te lossen. Deze therapie leert u om te communiceren met paarden. U communiceert met het paard door uw houding, lichaamstaal, ademhaling en energie. Hierdoor krijgt u een verbinding. U kunt coachen met paarden doen bij Sandra Coachen met Paarden.

Waarom bij Sandra?

Ten eerste moet u bij Sandra zijn omdat haar bedrijf aangesloten is bij Nobco en ingeschreven is bij Kreac. Andere voordelen zijn dat de therapie op een privé locatie plaats vindt. Het is echter mogelijk om Sandra naar u toe te laten komen voor bijvoorbeeld een evenement. Sandra is gespecialiseerd in Equine Assisted Coaching. De kracht is van de therapie is om alles bij de persoon zelf te laten. Naast coachen met paarden is reading en healing van (andere) dieren ook mogelijk. De verantwoordelijkheid ligt altijd bij u. Bij Sandra is er altijd sprake van gelijkwaardigheid.

Interesse?

Wilt u graag therapie met paarden? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over de werkwijze en de verschillende therapieën. Als u vragen of opmerkingen heeft of een afspraak wilt maken kan dat via de contactgegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.