Packstore als sociale werkplaats in Almelo

Packstore is een bedrijf wat ervoor heeft gekozen om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen, ook wel MVO. Hoe ze dit doen? Deze sociale werkplaats biedt ook arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor doen ze iets terug voor de maatschappij. Ben je benieuwd hoe jij dit idee kan steunen? Eenvoudig! Besteed gewoon je klussen uit aan Packstore.

Een sociale werkplaats, wat kan je aan hen uitbesteden?

Denk bijvoorbeeld aan klussen zoals het in- en ompakken van goederen. Maar ook klussen zoals het maken van een eindproduct van verschillende halffabrikaten. Het zijn zaken die je liever niet zelf doet, en die een hoop tijd kosten. Door deze klussen uit te besteden hou je als ondernemer tijd over die je kan investeren in andere belangrijkere projecten. Daarnaast is het mogelijk om ook bij Packstore een opslagruimte te huren waar je de producten direct kan opslaan en waar deze klaar staan om verzonden te worden naar andere locaties. Klinkt ideaal toch deze service van Packstore?

Meer weten over  het bedrijf Packstore?

Surf naar de website en kom alles te weten over dit bedrijf. En wie weet heb jij straks ook wel een sociale werkplaats in Almelo waaraan jij allemaal klussen kan uitbesteden.

Reacties zijn gesloten.