Pak groots uit voor je verjaardagsfeest

Je wilt dit jaar groots uitpakken met je verjaardag. Niet alleen qua hoeveelheid uitgenodigde, maar ook qua activiteiten. Movie5 kan hier heel goed bij helpen. Ze verhuren verschillend apparatuur en organiseren verschillende dingen die jij heel goed zou kunnen gebruiken bij het organiseren van je verjaardagsfeest. Denk aan een eigen bioscoop of een eigen game toernooi. Lees snel verder over hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor het beste feest ooit.

Eigen game toernooi

Als je 32 of 64 vrienden, kennissen, collega’s en familieleden gaat uitnodigen is het mogelijk om een gametoernooi te houden. Voor een toernooi met 32 deelnemers betaal je 12,95 per persoon en voor een gametoernooi van 64 deelnemers betaal je 10,00 per persoon. Je kunt kiezen uit FIFA of Call of Duty. Alles apparatuur en andere benodigdheden worden voor je geregeld door de werknemers Movie5. Je kunt heel simpel via de website het toernooi aanvragen.

Eigen buitenbioscoop

Het organiseren van een bioscoopavondje is ook mogelijk. Voor 50 tot 150 mensen wordt er een intieme bioscoop voor je opgezet. Dit kan ‘s avonds buiten of in een donkere kamer in huis. Het scherm, de beamer en het geluid wordt geregeld, gebracht en geinstalleerd door movie5. Je betaalt voor je eigen buitenbioscoop 495 euro en transportkosten. Ook dit kun je heel makkelijk aanvragen via de website.

 

Reacties zijn gesloten.