Pakketten voor videobewerking

Houdt u van het bewerken van video’s en is een simpele hobby uitgegroeid tot werk dat steeds professioneler lijkt? Vaak gebeurt het dan dat de huidige middelen die u gebuikt niet meer de juiste specificaties bieden om uzelf te ontwikkelen. Dan gaat u op zoek naar nieuwe middelen en hier kan Filmimpact u mee helpen. Filmimpact heeft meerdere pakketten in haar assortiment waarmee zij u kan helpen het beste uit uzelf te halen. Klik hier voor meer informatie.

Filmimpact

Filmimpact heeft verschillende pakketten met ieder een andere inhoud waarvan de basis meestal hetzelfde is. Een erg gewild pakket onder klanten is het Premiere Pro Transition Pack. Met dit pakket bent u in staat indrukwekkende overgangseffecten toe te voegen aan uw film. Daarnaast ontvangt u gratis demo’s, zodat u uw demo’s makkelijk en snel kunt testen. Dit zijn allemaal handige toevoegingen die het pakket zo aantrekkelijk maken voor klanten.

Bestellen

Heeft u interesse in zo’n pakket, maar twijfelt u nog een beetje. Bestel dan een Premiere Pro Transition Free pakket. Met dit pakket kunt u tijdelijk testen of het pakket iets voor u is of niet. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Filmimpact.

Reacties zijn gesloten.