Rijlessen Amsterdam, begin jong!

Het is wetenschappelijk bewezen dat je als je jong bent het snelste leert. Dit komt door de vloeibare intelligentie. Deze vloeibare intelligentie speelt zich af in het werkgeheugen. Het werkgeheugen is op zijn piek in de adolescentie. Als een bepaalde actie vaak wordt herhaald in het werkgeheugen, zal het brein merken dat het belangrijk is, waardoor de actie opgeslagen wordt in het langetermijngeheugen. Begin daarom jong met rijlessen Amsterdam, zodat je het snel onder de knie hebt en nooit meer verleert!

Wanneer kan ik beginnen?

Het is al jaren zo dat je vanaf je 16e levensjaar kan beginnen met het behalen van een scooterrijbewijs. Eerst hoefde je hiervoor alleen een theoretisch examen af te leggen. Tegenwoordig is een praktisch examen ook nodig. In november 2011 is besloten dat je vanaf je 16,5e levensjaar rijlessen mag volgen. Het is echter zo dat je voor je 18e levensjaar nog niet zonder een begeleider mag rijden. Naast het praktische examen moet je ook een theoretisch examen behalen, voordat je je rijbewijs in ontvangst mag nemen. Vanaf je 18e levensjaar mag je naast je autorijbewijs, ook je motorrijbewijs halen. Vanaf je 20e en 24e levensjaar mag je voor de hogere motorrijbewijzen aan de slag. De wetenschap adviseert om te beginnen zodra het kan.

Ik wil beginnen

Ben je geïnteresseerd in het halen van een rijbewijs? Ga dan naar de website van Rijschool Hoofddorp voor alle informatie en om contact op te nemen.

Reacties zijn gesloten.