Schildering op uw muur laten maken voor unieke uitstraling

Als mens willen wij graag uniek zijn en houden we ervan om unieke dingen te zien. Er zijn al zoveel mensen en spullen op de wereld, dat een uniek voorwerp een aangename verassing is. Dit is iets wat u ook graag in uw inrichting wilt zien. Het is voor ons belangrijk dat wij onze persoonlijkheid door laten stralen in de inrichting. Met unieke en persoonlijke objecten zal uw inrichting bij uw passen en uniek zijn. Een voorbeeld van wat u kunt doen is een schildering op uw muur laten maken.

Werkwijze

Bij Rikmuurschildering kunt u een muurschildering laten maken. Zijn hobby is schilderen, maar door vele verzoeken heeft Rik zijn hobby om kunnen zetten in een baan. Naast muurschildering maakt hij ook schilderijen en geboorteborden. Rik vertelt dat een muurschildering binnen een dag gemaakt kan worden als deze niet heel groot is en niet teveel details hebt. De details zullen met potlood op de muur worden gezet. De lijnen vormen de basis die later ingeschilderd zullen worden met acrylverf. Deze verf droogt snel en is reukloos, zodat u gewoon direct weer in de kamer kunt leven en slapen.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in een muurschildering zodat u een unieke en persoonlijke inrichting kunt creĆ«ren, klik dan hier. Hier vindt u alle contactgegevens, informatie en foto’s van reeds afgeronde projecten.

Reacties zijn gesloten.