Systemen voor de foodsector

Gullimex is marktleider als het gaat om voedsel veiligheid. U kunt daarom voor verschillende oplossingen terecht bij Gullimex om onder andere de voedsel temperatuur en hygiëne van uw voedsel en bedrijf in de gaten te houden. U zult altijd op de hoogte zijn van alle belangrijke informatie over het voedsel en zo de kwaliteit van uw producten en uw werkwijze hoog houden. Dit gaat allemaal via een fantastisch systeem.

Meer over de systemen

Tempweb is een van de producten die u kunt gebruiken voor de voedsel veiligheid. Met dit systeem kunt u temperaturen meten. Het systeem registreert en bewaakt continu alles in uw bedrijf. Zodra de temperatuur niet goed is krijgt u hier direct een melding van doordat er een signaal uitgestuurd wordt. Dit kunt u altijd en overal ontvangen, net zoals de rest van informatie in dit systeem. Alle temperaturen zijn van zeer goede kwaliteit zodat uw voedsel-, proces-, en productveiligheid hoog gehouden kunnen worden. Al vanaf 1981 zorgt Gullimex hiervoor.

Meer weten?

Ga nu naar de website voor alle informatie over Tempweb en alle andere systemen die voedsel veiligheid zullen waarborgen in de foodsector. U vindt op de website ook de contactgegevens zodat u vragen of opmerkingen achter kunt laten. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

Reacties zijn gesloten.