t Manneke als locatie

Bent u van plan een evenement te organiseren? Bijvoorbeeld een verjaardag, een bedrijfsfeestje, een reünie of een andere gelegenheid? Dan bent u bij t Manneke geheel aan het juiste adres voor een zaal huren in Zoetermeer. T Manneke ligt in de buurt van de Randstad, maar tegelijkertijd toch midden in de natuur. Het is een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een vergadering of een trouwerij. T Manneke is ook officieel aangewezen als trouwlocatie. Hier kunt u prachtige foto’s maken samen met uw kersverse partner en het gehele gezelschap. Doordat t Manneke zich bevindt in een oude boerderij en erg landelijk ligt geeft dit een romantische sfeer. 

Gebruiken als vergaderlocatie

Wanneer u t Manneke wilt gebruiken als vergaderlocatie is dit hier heel goed mogelijk. De diverse zalen kunnen diverse hoeveelheden herbergen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld met 15 tot 250 personen terecht. Elke zaal beschikt over een beamer, Wi-Fi een geluidsinstallatie en nog veel meer! Ideaal dus. Daarnaast heeft t Manneke ook diverse parkeerplaatsen.

Meer op de website

Voor meer informatie over het huren van t Manneke kunt u terecht op hun website. U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. U wordt van harte verder geholpen door één van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.