Teksten in het Spaans laten vertalen bij vertaalbureau

Het zijn niet alleen acteurs en zangers die dromen van een internationale carrière. U wilt als eigenaar van een bedrijf ook vast andere landen veroveren met uw product of diensten. De eerste stap die dan gezet moet worden is dat uw bedrijf toegankelijk wordt voor de internationale klanten. Dit doet u door uw website, brochures en folders te vertalen. De grootste talen in het bedrijfsleven zijn momenteel Engels en Spaans. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat u deze talen vloeiend kunt schrijven, dus daarom kunt u uw teksten in het Spaans laten vertalen bij een vertaalbureau.

Voordelen van vertaalbureau

Ten eerste is het voordeel dat u verzekerd bent van kwaliteit. De teksten zullen 100% foutloos zijn, zodat uw potentiele klanten u goed kunnen begrijpen en zich niet storen aan spelfouten. Daarnaast worden de tekst snel geschreven. U kunt zelfs een spoedvertaling aanvragen. Natuurlijk kost het geld om een tekst te laten vertalen, maar dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Tongo vertaalbureau vraagt slechts vanaf 11 cent per woord. Het vertaalbureau houdt daarnaast van persoonlijke contact. Uw wensen staan voorop. Als u uiteindelijk niet tevreden bent is dit geen probleem. Er geldt een tevredenheidsgarantie.

Contact opnemen

Als u contact op wilt nemen voor vragen of voor het laten vertalen van een tekst, klik dan hier. U wordt altijd snel en goed geholpen door het team van Tongo. Zo bent u ervan verzekerd dat de communicatie prettig verloopt.

Reacties zijn gesloten.