Teksten vertalen bij Tongo

Officiële documenten zijn belangrijk. Om welke reden dan ook kan het zijn dat u een officieel document moet vertalen. Omdat officiële documenten belangrijk zijn, is het ook belangrijk dat deze vertaling foutloos is. Het is logisch dat u niet elke taal op de wereld vloeiend kunt lezen en schrijven, daarom kunt een vertaalbureau inschakelen. Een vertaalbureau zal uw rijbewijs, huwelijksakte of diploma foutloos vertalen, vanuit welke taal dan ook, naar welke taal dan ook.

Tongo vertaalbureau

Tongo vertaalbureau werkt met freelance vertalers. Het is een groot netwerk van ervaren vertalers die allemaal in bezit zijn van een passende opleiding. Door het grote netwerk is er altijd een vertaler te vinden voor de taal waaruit en waar naar toe vertaald moet worden. Denk aan Chinees, Russisch, Arabisch, maar ook de voor ons ‘simpelere’ talen als Engels en Duits. U betaalt per woord. De prijs per woord verschilt per taal. Tongo is gemiddeld 15% goedkoper dan andere vertaalbureau’s, en dat terwijl Tongo de beste vertalingen levert. De vertalingen gebeuren snel. Als het nodig is, kan er spoed aangevraagd worden. Als u niet tevreden bent kunt u dit gerust melden. Dan wordt er een gepaste oplossing gezocht.

Ik wil mijn teksten vertalen

Wilt u uw teksten vertalen bij Tongo? Ga dan naar de website om contact op te nemen en te lezen hoe het in zijn werk gaat.

 

Reacties zijn gesloten.