Tijd winnen met digitaal ondertekenen

Een handtekening. Deze moet onder bijna alle belangrijke documenten zodat u uzelf officieel geïdentificeerd heeft en verklaart dat u het met de inhoud van het document eens bent. Bedrijven verliezen veel tijd met handtekeningen. Ondanks dat alles tegenwoordig digitaal gaat, gingen de handtekeningen dat nog niet. Dit zorgt ervoor dat u documenten moet printen, faxen, overtypen en versturen. Maar vanaf nu hoeft u daar geen tijd meer in te steken. Vanaf nu kunt u digitaal ondertekenen.

Hoe werkt het?

De digitale ondertekeningen via de verschillende mogelijkheden van Evidos zijn rechtsgeldig en schelen een hele hoop gedoe met papieren. Het is dus net zo juridisch onderbouwd als een handgeschreven, maar een stuk handiger. De mogelijkheden om een elektronische handtekening te laten zetten passen zich aan aan de verschillende situaties. Bijvoorbeeld: het laten zetten van een handtekening aan een balie, onderweg of bij een computer. Voor alle situaties is er een optie om een digitale ondertekening te kunnen ontvangen. Daarnaast kunt u de keuze ook baseren op uw eigen wensen of voorkeuren. De verschillende opties zijn Simplesign Pad, Mobile of Desktop. Er zijn ook mogelijkheden om bestanden direct te kunnen versturen. U kunt op deze manier uw tijd op een betere manier besteden zonder dat dit ten koste gaat van de juridische waarde van uw documenten.

Ik wil!

Als u uw klanten ook wilt laten elektronisch ondertekenen, ga dan naar de website. Hier kunt u lezen over de verschillende opties en contact opnemen voor vragen en een afspraak.

Reacties zijn gesloten.