Uiteten in Hengelo

Wilt u uiteten in Hengelo? Dan raad ik De Appel in Hengelo. Dit een plek om te kunnen genieten met vrienden en familie op elk moment van de dag. Het is namelijk mogelijk om bij De Appel in Henglo te lunchen, brunchen, dineren of te borrelen. Milou en Brummelhuis en Richard Bonthuis runnen die restaurant met passie en liefde. Zij staan altijd voor u klaar en zullen luisteren naar uw wensen. Zij hopen u elke keer aangenaam te verassen met het heerlijke eten wat ze serveren.

De menukaarten

Op de website kunt u de verschillende menukaarten vinden. Ten eerste vindt u de menukaart voor het lunchen. Hier staat heerlijke belegde broodjes, kaasplankjes en soepen op. Het is ook mogelijk om te komen brunchen. Hier is geen menukaart voor. U krijgt verschillende gerechten en hapjes passend bij een laat ontbijt en een vroege lunch voorgeschoteld. Als u een idee wilt krijgen van deze gerechten kunt u ook op de lunchkaart kijken. Daarnaast is er nog een menukaart voor het diner. Hier staan verschillende vlees-, vis- een vegetarische gerechten op. De laatste menukaart is die voor het borrelen. Hier vindt u snacks en fondue.

Reserveren

Via de website kunt u bij restaurant De Appel reserveren. Hier vindt u alle informatie, de menukaarten en contact gegevens.

Reacties zijn gesloten.