Vaccinaties tegen ziektes in Vietnam en de rest van de wereld

Op vakantie gaan is natuurlijk om eventjes weg te zijn van alles in uw drukke leven in Nederland, zodat u optimaal kunt genieten. Het zou daarom ontzettend zonde zijn als u ziek wordt. Gelukkig is dit heel erg makkelijk te voorkomen. Het enige wat u hoeft te doen is het innemen van vaccinaties. Deze zullen u beschermen tegen de infectieziektes in uw vakantieland. U kunt vaccinaties tegen ziektes in Vietnam innemen door een afspraak te maken met thuisvaccinaties. 

Thuisvaccinaties

U kunt bij thuisvaccinaties echter meer dan alleen een afspraak maken. Op de website vindt u alle informatie die u nodig hebt. U kunt per land bekijken welke vaccinaties verplicht zijn, welke vaccinaties geadviseerd worden en wat andere mogelijkheden zijn om infectieziektes te voorkomen. Daarnaast kunt u precies zien hoelang te vaccinaties zullen beschermen, hoe lang van tevoren u ze moet ontvangen, hoeveel het kost en of uw verzekering dit al dan niet vergoedt.

Afspraak

Naast het grote voordeel dat alle informatie online staat, heeft het maken van een afspraak bij thuisvaccinaties ook een groot voordeel. U kunt namelijk niet alleen kiezen wanneer u de vaccinatie wilt, maar ook wáár. Dit betekent bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk. Thuisvaccinaties is ook in het weekend en ‘s avonds beschikbaar. Dus: thuisvaccinaties vaccineert in Utrecht én de rest van Nederland op elk moment van elke dag.

Reacties zijn gesloten.