Vaccineren in Utrecht, gewoon bij u thuis

We hebben een druk leven. We werken, studeren, hebben kinderen, vrienden en misschien wel alles tegelijk. We willen al deze dingen goed doen en tijd voor onszelf over houden. Dit kan lastig zijn. Gelukkig kunnen we allemaal eens per jaar op vakantie. Het is echter van belang dat u op de hoogte bent van de eventuele vaccinaties die u hier voor nodig heeft. We snappen dat u een druk leven heeft, daarom kunt u gewoon op internet een afspraak maken voor de nodige vaccinaties en de u laten vaccineren in Utrecht, bij u thuis.

Hoe werkt het?

Op de website van thuisvaccinaties kunt u invullen waar uw reis naar toe gaat. U kunt gemakkelijk per land zien wat de verplichte vaccinaties zijn en welke vaccinaties daarnaast geadviseerd worden. Er staat ook bij wanneer u deze vaccinaties zult moeten nemen. Op deze pagina kunt u aanklikken welke vaccinaties uw wilt. De prijs van de vaccinaties staan er naast, maar u kunt direct checken of uw verzekering dit dekt of niet. In de meeste gevallen is dit wel zo.

Afspraak maken

Nadat u de vaccinaties heeft aangeklikt kunt u gemakkelijk een afspraak maken. De afspraak kan bij uw thuis zijn of op uw kantoor, zelfs in het weekend of ‘s avonds. Zo past het altijd in uw drukke leven. Klik hier voor de pagina van vaccinaties voor Thailand.

Reacties zijn gesloten.