Vermaak de kinderen met modelleerballonnen!

De kerstvakantie komt weer in zicht en dat betekent dat de kinderen twee weken vrij zijn van school. Maar hoe ga je de kinderen vermaken tijdens deze vakantie? In plaats van dat ze twee weken lang voor de tv of spelcomputer hangen kan je ook wat leuke activiteiten verzinnen om samen met de kinderen te gaan doen. Bijvoorbeeld zelf figuren maken van modelleerballonnen! Zoals professionele clowns dat ook kunnen doen! Deze ballonnen kan je eenvoudig bestellen via een webshop zoals het Ballonnenrijk!


Zoals een echte clown het kan!

Met modelleerballonnen kan je zelf figuren maken, dit doe je vooral door veel te oefenen.  Gelukkig zijn er op het internet ook diverse tips te vinden over het werken met modelleerballonnen. Door samen met je kinderen aan de slag te gaan heb je na een tijdje de eenvoudige werkjes wel onder de knie. En dat is toch hartstikke leuk! Laat ze uiteindelijk een fantasiewereld bouwen van modelleerballonnen! Of maak mooie kunstwerkjes van de ballonnen die tijdens de feestdagen kunnen worden uitgedeeld aan opa en oma.

Meer weten over de mogelijkheden?

De ballonnen zijn eenvoudig op het internet te bestellen. Bekijk het assortiment op het Ballonnenrijk en maak er samen met de kinderen een geslaagde kerstvakantie van met behulp van de modelleerballonnen!

Reacties zijn gesloten.