Vloer en buizen coating

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor bijvoorbeeld uw woning, garage, kantoor, winkel , showroom of bedrijfshal? Bij Spuiterij Geraerts bent u dan aan het juiste adres. Hier vindt u de eigenschappen en toepassingen van een vloercoating. U kunt bij Spuiterij Geraerts terecht voor onder andere buizen coating.

Het product

Het product bestaat uit 2 componenten te weten: 4 liter basisverf en 1 liter verharder. Deze 2 componenten kunt u mengen en eventueel naar wens verdunnen met gewoon leidingwater. Het product is zo klaar voor direct gebruik. De vloercoating is verkrijgbaar in 3 standaardkleuren namelijk:  Oxide rood (RAL 3009), Steen grijs (RAL7030) en Kiezel  grijs (RAL7032).  Een vloercoating is een perfecte afwerking voor betonvloeren. De vele voordelen zijn onder andere het stoppen van stoffen, sterk en slijtvast, snel en gemakkelijk schoon te houden, naadloos en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.  Bovendien is de vloercoating geheel vrij van schadelijke oplosmiddelen, dus heel milieuvriendelijk. Op de site kunt u het  technisch informatie blad voor Vloercoating nalezen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze vloercoating ga dan naar de verf webshop van Spuiterij Geraerts. Op de site vindt u veel informatie en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de verschillende diensten. Als u het contactformulier invult nemen de medewerkers van zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reacties zijn gesloten.