Volg het stappenplan met relatietherapeut in Utrecht

Misschien houd je nog heel veel van je partner, en andersom ook, maar toch gaat er iets niet helemaal goed in de relatie. De relatie is een beetje vastgelopen en het is niet helemaal duidelijk hoe dit komt. Het is dan een goed idee om hulp van buitenaf te vragen die verstand heeft van relatie. Deze persoon zit niet in jullie situatie en kan daarom goed zien wat er misgaat. Iets waar jullie zelf overheen hebben gekeken. Dit is een relatietherapeut. De relatietherapeut in Utrecht gaat een stappenplan bij langs zodat jullie relatie binnen de kortste keren weer op de rails is.

Het stappenplan

Het eerste gesprek zal gedeeltelijk een kennismakingsgesprek zijn. De eerste stap is het melden van het probleem en waar jullie aan willen werken. Daarna moet er helder worden gemaakt wat de wensen en vragen over en weer zijn. Er moet ook duidelijk worden welke interacties verdieping voorkomen. Hoewel de wensen duidelijk zijn gemaakt, moeten de ondergesneeuwde verlangen naar boven worden gewerkt. Dit is ook een stap. Vervolgens moet er onderzocht worden hoe jullie elkaar beter kunnen verstaan. De laatste twee stappen zijn het besef dat aanzet om het juiste te doen en het vernieuwde beeld van het hebben van een relatie met elkaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de hulp van relatietherapie in Zeist? Ga dan snel naar de website om contact op te nemen of direct een afspraak te maken.

Reacties zijn gesloten.