Voor uw Italiaanse vertaling gaat u naar Vertaalbureau Tongo

Italiaans is de taal die zingt. Maar als u het niet spreekt of schrijft is het vooral een hele moeilijke taal. Helemaal als u een document in het Italiaans aangeleverd krijgt. Het ziet er prachtig uit maar als u er niets van kunt maken werkt het alleen maar frustrerend. Vertaalbureau Tongo helpt u graag verder! Vertaalbureau Tongo is een dynamische onderneming die als doel heeft u de beste en snelste vertaaldienst te leveren. Daarbij heeft u een garantie van een 100% juiste vertaling! 

De pluspunten van Vertaalbureau Tongo

Heeft u een spoedklus? Geen paniek! In de meeste gevallen berekent Vertaalbureau Tongo geen extra kosten. Sterker nog er worden scherpe tarieven gehanteerd voor iedere vertaling. Daarbij kunt u rekenen op een professionele vertaling. Hoe wij daar zo zeker van zijn? Al onze vertalers worden gescreend op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Hier stopt het echter niet. Want¬†juist door de vakkennis bij te houden blijven onze vertalers scherp. Door het uitvoeren van regelmatige steekproeven wordt de kwaliteit van de vertalingen gewaarborgd. Dit met als resultaat een unieke tevredenheidsgarantie!

Meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van Vertaalbureau Tongo? Neem dan contact op per e-mail of per telefoon. Daarnaast kunt u uiteraard ook meer informatie vinden op de website of een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.