Voordelen Chanita’s biologische producten

Biologisch houdt in dat de productie verloopt met respect voor dier, natuur en milieu. Dit betekent onder andere dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest of andere chemische stoffen, geen antibiotica wordt toegediend en dat dieren geen te kleine leefruimte hebben. Biologische producten zijn dus eerlijk en puur. Dit zorgt ervoor dat er genoeg energie in het eten zit, wat belangrijk is voor uw functioneren.

Chanita Organic Foods

Chanita heeft een passie voor biologische producten. Er is hiervoor gekozen omdat Chanita gezondheid belangrijk vindt. Met biologische producten kunt u kwalen en ziektes voorkomen en genezen. Er is genoeg keuze. Elke product bestaat uit ingrediƫnten die puur natuur zijn. U weet altijd welke ingrediƫnten er in een product zitten. De kwaliteit van het eten en de service is hoog. Dat kunt u onder andere terug zien aan de tevreden klanten, die Chanita Organic Foods beoordelen met een 8.6. U kunt de producten makkelijk via de website bestellen en met iDeal betalen. Boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Als u voor 16:30 bestelt zult u de bestelling binnen 24 uur ontvangen. Naast het bestellen van het eten, kunt u ook tips en recepten vinden op de website.

Contact opnemen

Op de website kunt u naast het bestellen van powerfood en tips lezen over hoe het kunt eten, ook contact opnemen voor het stellen van vragen. U vindt alle contactgegevens op de homepage.

Reacties zijn gesloten.