Voordelen van DAKO kozijnen

Hoewel er heel veel kozijnen leveranciers zijn, is de keuze tussen al deze leveranciers niet moeilijk. DAKO onderscheidt zich op verschillende punten van de rest. Ten eerste onderscheiden ze zich door de hoogstaande kwaliteit van de kozijnen. Daarnaast is het team van monteurs zeer ervaren en kunnen zijn met gemak aanvoelen wat uw wensen zijn. Ze werken netjes en snel. Het laatste voordeel is misschien nog wel het grootste. De levering is ontzettend snel omdat kozijnen door DAKO zelf, in Apeldoorn worden gemaakt.

Eigen fabricage

In tegenstelling tot de meeste leveranciers laat DAKO haar kozijnen niet in Oost-Europese landen maken. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit en een lange levensduur. Er is volledige controle op afwerking en juistheid van het product, niet alleen door DAKO zelf, maar ook door de strenge kwaliteitscontroles die er zijn. De faalkosten worden zwaar verminderd door de afwezigheid van buitenlandse transport kosten. Het kunststof wordt zonder weekmakers gemaakt. Zodat er geen verkleuring of iets dergelijks voorkomt. U krijgt bij DAKO 10 jaar garantie.

Interesse

Als u interesse heeft kunt u op de website meer informatie lezen of contact opnemen. Daarnaast kunt u via de website direct een vrijblijvende offerte met een scherp aanbod voor kunststof kozijnen in Gelderland aanvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

 

Reacties zijn gesloten.