Voordelen van pelletkachels

Als je in de winter een fietstocht hebt gemaakt is er niks fijners om thuis te komen in een warm huis. Want wees eerlijk, wie zit houdt er nou graag met zijn handschoenen en sjaal aan in de huiskamer? Het probleem is echter dat we niet zo van de gasrekening houden die we na de winter ontvangen en dat het gasverbruik niet goed is voor het milieu. Gelukkig is er een mogelijkheid om lekker warm thuis te zitten zonder veel gas te verbruiken. Deze voordelen heb je bij pelletkachels.

Pelletkachels

Een pelletkachel is een houtkachel die de warmte van een centrale verwarming biedt. Je kunt dus genieten van gezelligheid en genoeg warmte. Alles kun je zelf instellen bij een pelletkachel. De voordelen van een pelletkachel zitten hem voornamelijk in het verbruik. Over het algemeen betaalt u voor een palletkachel 40% minder dan aan een verwarming op aardgas. Dit is wel afhankelijk van het aantal pellets. Dit verschil ligt niet vast door de schommelende prijzen van het aardgas. Naast dat het goedkoper is, is het ook beter voor het milieu. Er komt ten opzichte van aardgas veel minder Co2 vrij bij de uitstoot van het rook.

Interesse

Als u geinteresseerd bent in een pelletkachel, klik dan hier. U vindt hier het hele assortiment aan verwarmingen van Nordic Fire en de contactgegevens als u vragen heeft of advies wilt ontvangen.

Reacties zijn gesloten.