Wat is permanente make-up

Permanente make up is een goed alternatief voor de dagelijkse make-up routine. Veel vrouwen maken zich dagelijks op. Behalve dat we daar ‘s morgens een hoop tijd aan kwijt zijn, loopt het vaak in de loop van de dag uit en moet make-up worden bijgewerkt. Make-up is er niet op gemaakt om de hele dag door te blijven zitten. En dit zorgt vaak voor gedoe, want niet altijd zijn we ┬áin de gelegenheid om onze make-up bij te werken.

De oplossing? Permanente make-up

Permanente make-up laat je zetten door een professional. Dit zetten gebeurt in een professionele studio door een expert. Zij weten precies hoe ze dit moeten aanpakken en werken volgens de laatste technieken op het gebied van permanente cosmetica. Permanente make-up kan worden gebruikt ter vervanging van eye-liner, lipliner en het invullen van de wenkbrauwen. Maar het is ook een optie voor het invullen van pigmentpunten. Heeft u bijvoorbeeld pigmentvlekjes op uw gezicht? Deze zullen altijd zichtbaar zijn tenzij u ze bedekt met make-up. Een mooie oplossing hiervoor is om deze vlekjes in te vullen met permanente cosmetica, zo heeft u hier geen zorgen meer over?

Een voorbeeld van een professionele studio die veel ervaring heeft op het gebied van permanente cosmetica is PMU Studio Elegance.

 

Reacties zijn gesloten.