Wereldwijd Belgische producten bestellen

We kennen het allemaal. Als wij in het buitenland op reis zijn, dan moeten wij hier boodschappen doen. Dit is niet altijd even succesvol, omdat de drogisterijen en supermarkten nou eenmaal anders zijn in ieder land. Daarom is het verstandig om bepaalde dingen van huis mee te nemen, zodat u zeker weet dat u hier genoeg van heeft. Maar wat als u voor een langere tijd in het buitenland zit? Hoe komt u dan aan genoeg Belgische producten?

Bestellen bij Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop is de plek waar u moet zijn. Dit is een webwinkel met duizenden producten die te vinden zijn in de supermarkten en drogisterijen van Nederland en Belgie. Het gehele assortiment is te bestellen en kan bezorgd worden over de hele wereld. Het maakt dus niet uit waar u zit, u kunt gewoon aan de producten komen die u graag wilt hebben en die u gewend bent. Dit is badyvoeding, maandverband, hagelslag en nog veel meer. Per land verschillen de verzendkosten en de verzendtijd.

Interesse?

Kijk op de website voor alle informatie en de producten. U vindt hier ook contactgegevens zodat u contact op kunt nemen voor antwoord op al uw vragen en problemen over producten en bestellingen.

Reacties zijn gesloten.