Zaalverhuur in Rotterdam is een aanrader

Binnenkort iets te vieren of te bespreken en wilt u dit groots aanpakken? Dan is het een leuk idee om een ruimte te huren. Dit zodat de ruimte uitermate geschikt is voor een feestje, vergadering of een ander evenement. Dit vanwege dingen die u nodig heeft en natuurlijk voor het aantal personen die is uitgenodigd. Voor zaalverhuur in Rotterdam bent u aan het juiste adres bij Restaurant de Tuin.

Waarom Restaurant de Tuin?

Restaurant de Tuin is een restaurant in Rotterdam. U kunt hier lekker kunnen komen eten op verschillende momenten van de dag, maar u bent ook voor andere zaken aan het juiste adres. Zo kunt u hier komen genieten van een high tea en kunt u zalen huren. Dit bijvoorbeeld voor een feestje zoals een huwelijk, maar ook voor een vergadering. Alles wordt geregeld volgens wens, want de mogelijkheden zijn groot. Het personeel is zeer vriendelijk en zorgt ervoor dat u de dag krijgt zoals u dat wilt.

Contact opnemen

Als u vragen of opmerkingen heeft of wanneer u direct een zaal wilt u huren of een tafel wilt reserveren, neem dan contact op. Op de website vindt u de mogelijkheden om contact op te nemen, zoals bijvoorbeeld het telefoonnummer.

Reacties zijn gesloten.